Schilderwerk

KOUWENHOVEN onderhoud-service-montage werkt met de modernste en veiligste schildersmaterialen. Wij hebben verstand van zaken, een no nonsens mentaliteit, zijn flexibel en hanteren sterk concurrerende prijzen. Vanzelfsprekend staat bij dit alles kwaliteit voorop! Vanaf het eerste advies tot de oplevering kunt u rekenen op een flexibele samenwerking. U heeft te maken met één vast aanspreekpunt waardoor overleg en afstemming altijd soepel verloopt.

Spuitwerk

In sommige gevallen is spuiten beter dan rollen of schilderen. Denk hierbij aan hekwerken, radiatoren etc. Wij werken met de Wagner XVLP, een ultramoderne machine waarmee we elke oppervlakte binnen en buiten perfect egaal kunnen spuiten. Doeltreffend en door de perfectie kostenbesparend!

Binnen

Wij werken binnenshuis louter met oplosmiddelarme en watergedragen verven van de beste kwaliteit. U heeft hierdoor tijdens de uitvoering van de werkzaamheden en ook achteraf geen of weinig last van verflucht. Plafonds, wanden, kozijnen, vloeren, meubels, alles wordt door ons perfect en geheel naar uw wens strak in de verf gezet.

Buiten

Regelmatig onderhoud van uw huis of bedrijfspand is van groot belang. Uw kostbare bezit staat immers continu bloot aan allerlei invloeden van buitenaf. Goed aangebrachte verf is duurzaam en beschermt het houtwerk voor jaren. Wij werken met eersteklas verf en materialen. Samen met onze expertise kunnen wij hierdoor een perfect eindresultaat garanderen.

Reparatie en restauratie

Alles in één hand! Daar zijn wij sterk in. Het gebeurt nogal eens dat bij een onderhoudsschilderbeurt kleine of grotere mankementen aan het licht komen. Denkt u daarbij aan:

  • loslatende glaslatten
  • rotte plekken in houtwerk en boeidelen
  • klemmen van een deur of een raam
  • slecht functionerende sloten

Vaak niet direct zichtbaar maar wel merkbaar en op den duur kostbaar. Wij kunnen al dit soort reparaties zelf uitvoeren en dat is voor u als klant wél zo gemakkelijk.

Coaten van vloeren

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van een vloercoating. Een vloercoating is niet alleen geschikt voor garages en werkplaatsen maar kan ook heel mooi zijn in keukens en woonkamers. Een coating op een betonvloer is een slijtvaste en naadloze rollaag die in alle RAL-kleuren leverbaar is en nagenoeg alle mogelijkheden en voordelen van een gietvloer biedt. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden en toepassingen.

Restylen

Staat uw huis of bedrijfspand te koop? Wilt u het aantrekkelijker maken opdat het sneller zal worden verkocht? Wij bieden u een totaalpakket voor het restylen van uw pand. Denkt u hierbij aan het opnieuw strak in eigentijdse kleuren verven van kozijnen, deuren en muren. Ook kleine klussen kunnen door ons worden uitgevoerd. Een relatief kleine investering voor een groot resultaat. Het scheelt de aspirant-koper immers veel denk- en doewerk en dat kan nu precies hét verschil maken. Graag informeren wij u over de mogelijkheden.