Portfolio

Aan dit adres hebben wij diverse werkzaamheden verricht. Binnen is de bijkeuken gesausd plus de deuren en kozijnen geschilderd. Buiten stuitten we op een aantal problemen. We hebben ervoor gekozen om delen van kozijnen te vervangen in plaats van te gaan werken met een houtrothersteller. Een onderdorpel is vervangen, het rabat hout hebben we vervangen door een strakke plaat te plaatsen en ook hebben we een raampje in de garage compleet vernieuwd.

Diverse werkzaamheden Diverse werkzaamheden Diverse werkzaamheden

Deze vrijstaande woning in de wijk skoatterwald in Heerenveen is door ons voorzien van een nieuwe aflaklaag. Op een paar kleine plekjes na zat de woning nog goed in de lak wat een hoop tijd en kosten scheelt. Laat uw woning op tijd nakijken en schilderen door een vakman en voorkom hogere kosten!

Nieuwe aflaklaak Skoatterwald Nieuwe aflaklaak Skoatterwald Nieuwe aflaklaak Skoatterwald Nieuwe aflaklaak Skoatterwald

De lak aan de zonnekant van deze woning was aangetast en werd dof. Ook de glaslatten vergden onderhoud. De plamuur die jaren dienst had gedaan werd door vocht, wind en weer naar buiten gedrukt met als resultaat scheurtjes in het lakwerk. We hebben alle zonneschermen verwijderd voor optimaal resultaat. Binnen hebben we een wand die doorloopt van de keuken naar de hal voorzien van een frisse kleur. Als extra werk zijn er buiten twee stenen vensterbanken opnieuw gevoegd.

Onderhoud woning Onderhoud woning Onderhoud woning

In woonwijk Nijehaske in Heerenveen hebben wij het buitenschilderwerk verzorgd voor dit adres. Al het houtwerk is door ons in de lak gezet. Met een twee component plamuur speciaal bedoeld voor houtrot is een rotte plek aangepakt in de zijkant van de dakkapel. Alle drempels zijn twee keer gegrond en afgelakt vanwege loopschade.

Buitenschilderwerk Nijehaske Buitenschilderwerk Nijehaske Buitenschilderwerk Nijehaske

Voor deze prachtige woning gelegen aan de golfbaan in Heerenveen hebben wij al het houtwerk voorzien van een opfrisbeurt. Het huis is van een hoog afwerkingsniveau en op een paar gebruikelijke kleine scheurtjes en naden na is de woning perfect onderhouden. Bij één van de zes dakkapellen bleek in een zijkant een aanzienlijke rotte plek te zitten. De plaat is verwijderd en vervangen.

Opfrisbeurt woning golfbaan Opfrisbeurt woning golfbaan Opfrisbeurt woning golfbaan Opfrisbeurt woning golfbaan Opfrisbeurt woning golfbaan

Voor advocatenkantoor Miedema, gelegen in het centrum van Heerenveen, hebben wij een aantal werkzaamheden verricht. Achter het monumentale pand hebben wij een buitenmuur aangepakt. De muur is eerst voorzien van een primer laag. Dit voorkomt de zuigende werking van de bakstenen muur. Vervolgens is de muur twee keer gesausd in een kleur gekozen door de klant. Ook de voor- en achterdeur zijn door ons gedaan.

Advocatenbureau Miedema Advocatenbureau Miedema Advocatenbureau Miedema Advocatenbureau Miedema Advocatenbureau Miedema

Voor deze vrijstaande woning in Oudeschoot hebben wij al het buitenschilderwerk verzorgd. Deuren, kozijnen, drie topgevels, de houten garage deuren alles is door ons weer strak in de lak gezet. Dit alles in een hoogglans lak van het merk Sikkens. De garage deuren zijn volledig kaal gehaald, twee keer gegrond en vervolgens twee keer afgelakt. Als extra werk hebben wij een rabat deel vervangen en een stuk hout vervangen onder de dakgoot i.v.m houtrot.

Buitenschilderwerk Oudeschoot Buitenschilderwerk Oudeschoot Buitenschilderwerk Oudeschoot Buitenschilderwerk Oudeschoot Buitenschilderwerk Oudeschoot Buitenschilderwerk Oudeschoot Buitenschilderwerk Oudeschoot Buitenschilderwerk Oudeschoot Buitenschilderwerk Oudeschoot

Voor deze woning aan de Herenwal in Heerenveen hebben wij al diverse werkzaamheden verricht. Deze prachtige woning is volledig verbouwd en perfect afgewerkt. Van de trap binnen tot aan de dakkapellen en kozijnen buiten zijn door ons strak in de lak gezet. Binnenshuis hebben we wanden gesausd in kleur en kozijnen en deuren gelakt. Ook de trap in hoogglans wit is een plaatje geworden.

Binnen en buitenschilderwerk aan de Herenwal in Heerenveen Binnen en buitenschilderwerk aan de Herenwal in Heerenveen Binnen en buitenschilderwerk aan de Herenwal in Heerenveen Binnen en buitenschilderwerk aan de Herenwal in Heerenveen Binnen en buitenschilderwerk aan de Herenwal in Heerenveen Binnen en buitenschilderwerk aan de Herenwal in Heerenveen Binnen en buitenschilderwerk aan de Herenwal in Heerenveen Binnen en buitenschilderwerk aan de Herenwal in Heerenveen Binnen en buitenschilderwerk aan de Herenwal in Heerenveen

Voor deze woning in Sint Johannesga hebben we opdracht gekregen om de twee topgevels voor en achter huis te schilderen. Ook de kozijnen rondom de woning zijn netjes schoongemaakt, geschuurd en voorzien van een aflaklaag. We hebben hier gekozen voor Sikkens XD semi gloss, de meest duurzame variant in de Sikkens lijn.

Buitenschilderwerk in Sint Johannesga Buitenschilderwerk in Sint Johannesga Buitenschilderwerk in Sint Johannesga Buitenschilderwerk in Sint Johannesga Buitenschilderwerk in Sint Johannesga

Voor dit adres hebben we ook al verschillende werkzaamheden verricht. Binnen hebben we de trap aangepakt plus de kozijnen beneden. Later in het jaar hebben we de topgevel aangepakt. Deze vergde behoorlijk wat aandacht. Er zat veel vocht in het hout wat altijd oppassen is met schilderwerk. Alle loszittende verf is verwijderd en zo had het hout lucht om te drogen. We hebben hier gekozen voor Sikkens EPS. Dit is een dampdoorlatende ademende lak. Zo sluit de lak het hout niet af en kan het hout het weinige vocht wat er nog in zit kwijt.

Buitenschilderwerk t.b.v woonhuis in Heerenveen. Topgevel opgeknapt! Buitenschilderwerk t.b.v woonhuis in Heerenveen. Topgevel opgeknapt!

Op de Mouterij in Gorredijk hebben we achter huis het buitenschilderwerk verzorgd. Een leuke frisse kleurstelling werd gekozen en zo konden we aan de slag. Boven stuiten we nog op wat houtrot bij de slaapkamer ramen. Netjes uitgekapt en geplamuurd met 2 component plamuur. Bij deze klus werd gekozen voor een hoogglans variant uit de Sikkens lijn.

Buitenschilderwerk in Gorredijk Buitenschilderwerk in Gorredijk

Ook spuitwerk is ons niet vreemd. Voor de jaarlijkse Batavus dealershow hebben we 47 "lichtpalen" ontvet en daarna in brantho korrux gespoten. Dit is een 3 in 1 staal lak, dus grondverf en aflak in een. Dit is ook een ideale lak om damwand van bedrijfsgebouwen te voorzien van een opfrisbeurt.

47 stuks "lichtpalen" gespoten van rood naar zilvergrijs. Opdrachtgever Batavus. 47 stuks "lichtpalen" gespoten van rood naar zilvergrijs. Opdrachtgever Batavus. 47 stuks "lichtpalen" gespoten van rood naar zilvergrijs. Opdrachtgever Batavus.

Voor rijwiel fabriek Koga verzorgen wij al jarenlang de technische dienst werkzaamheden. Van wanden en schuifdeuren zetten, aanpassen van de verlichting tot al het schilderwerk binnen en buiten. Bijna alles is de revue inmiddels gepasseerd. Ook is de testruimte door ons aangepakt waarbij vooral de "Koga" blauw gecoate beton vloer een eye catcher is. Ook de complete werkplaats waar de monteurs de fietsen monteren is in samenwerking met Euro Store Design uit Heerenveen compleet vernieuwd. Van de werkplekken tot aan plafonds en verlichting alles is volledig naar wens van de monteurs en Koga ingericht.

Wit maken lichtkoepels bij Koga in Heerenveen Wit maken lichtkoepels bij Koga in Heerenveen

Voor deze mooie vrijstaande woning in woonwijk de Heide in Heerenveen hebben wij al het buitenschilderwerk verzorgd. In overleg met de eigenaar hebben we besloten afscheid te nemen van de gedateerde bruine kleuren en over te gaan op mooie eigentijdse frisse kleuren. Binnen is met water gedragen lak het Rabat plafond geschilderd. Ook zijn aan de achterkant van de woning alle kitnaden langs de ramen vervangen. In overleg hebben we een nieuw stuk hout in een vensterbank gezet en een nieuwe koplat op de topgevel geplaatst in verband met rotte plekken die tijdens de werkzaamheden aan het licht kwamen.

Binnen en buiten schilderwerk in Heerenveen Binnen en buiten schilderwerk in Heerenveen Binnen en buiten schilderwerk in Heerenveen Binnen en buiten schilderwerk in Heerenveen Binnen en buiten schilderwerk in Heerenveen

Bij deze woning hebben we divers buitenschilderwerk verricht. Aan de achterzijde had men last van houtrot wat vakkundig door ons is uitgekapt en met een 2 component elastische plamuur is bijgewerkt. Als extra werk hebben we hier nog een tuinschutting met betonnetten geplaatst. Alles is mogelijk!

Buiten schilderwerk in Heerenveen Buiten schilderwerk in Heerenveen