Montage

KOUWENHOVEN onderhoud-service-montage biedt nagenoeg alles op het gebied van standbouw, interieurbouw en verlichting. Ook in deze branche hebben wij onszelf inmiddels bewezen. Van advies tot afwerking gaan wij uit van eigen kunnen waarbij onze tevreden klanten onze beste graadmeter zijn. En uiteraard staan wij voor een goede prijs-kwaliteitverhouding, optimale service en korte communicatielijnen.

Standbouw

Beurzen en evenementen zijn dé ultieme gelegenheden om relaties en nieuwe contacten te ontmoeten. Logisch dat uw bedrijf dan op zijn mooist moet worden uitgelicht. Wij hebben ruime ervaring in het bouwen van stands waarin de kracht van uw bedrijf naar voren komt. Van ontwerp tot (de)montage, u bent bij ons aan het juiste adres.

Interieurbouw

De uitstraling en het comfort van uw interieur is het visitekaartje van uw bedrijf of woning. Het is soms moeilijk om net dát meubelstuk te vinden dat bij uw persoonlijke smaak, ruimte en budget past. KOUWENHOVEN onderhoud-service-montage is uw ideale partner op het gebied van interieurbouw. Wij denken mee, overleggen zorgvuldig en realiseren uw interieurwensen.

Verlichting

Goed gekozen en juist geplaatste verlichting zorgt voor comfort en een aangename sfeer in uw woning of bedrijf. Verschillende aspecten zijn hierbij van belang. Gaat het om sfeerverlichting, moet er een specifiek object worden uitgelicht of wilt u de perfecte lichtsituatie op uw werkplek? Wij hebben ruime expertise op het gebied van alle soorten verlichting en lichtbronnen en adviseren u graag. Hierbij houden wij uiteraard rekening met uw persoonlijke smaak en het doel van de verlichting.

Montage Verlichting Montage Verlichting Montage Verlichting Montage Verlichting Montage Verlichting Montage Verlichting Montage Verlichting Montage Verlichting